Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

 

Travel Trend Talks

10-minuten video’s voor marketeers en ondernemers in de reissector

 

 

Travel Trend Talks zijn 10-minuten video’s voor marketeers en ondernemers in de reissector. Op die manier houden we jullie op de hoogte over innovaties en trends in toerisme. Na elke video heb je iets bijgeleerd over een specifiek topic of onderwerp.

 

Succesvolle storytelling

Wat is het geheim van succesvolle storytelling? Yannick Merckx is founder en travel content creator van Het Is De Merckx, waarmee hij al meermaals in de prijzen is gevallen.

Als travel content creator probeert hij reisliefhebbers op een betrouwbare manier te inspireren. In deze video leer je hoe je effectief en efficiënt een content plan kan opstellen en jouw verhalen online kan delen.

 

Yannick Merckx over het geheim van succesvolle storytelling

 

 

Slow travel

De power of slow (travel). Xavier Leclair is de oprichter van Slow Cabins en vurige ambassadeur van de slow movement.

Xavier neemt je in 10 minuten mee naar hoe de ‘slow revolution’ tot stand is gekomen en hoe deze ook zijn sporen nalaat in de reissector. In deze video leer wat slow travel nu effectief betekent en hoe je jouw product daar in de toekomst kan op afstemmen.

 

The Power of Slow Travel door Xavier Leclair van Slow Cabins

 

 

Booking Engine Optimisation

In 2021 creëerde Bart-Jan Leyts het allereerste Booking Engine Algoritme. Enkele succesvolle implementaties later groeide het algoritme uit tot een onmiskenbaar product.

Loreca helpt accomodaties om ze hoger te waarderen op boekingswebsites zoals Airbnb of Booking.com zodat reizigers die sneller kunnen vinden en dus sneller zullen boeken. In deze video leer je van Bart-Jan de essentials van Booking Engine Optimalisatie en de impact ervan op jouw organisatie.

 

Bart-Jan Leyts van Loreca over Booking Engine Optimalisation

 

 

Inclusief toerisme: from zero to LGBT hero

Travitude organiseert vakanties voor gays en friends. Waarheen de reis ook gaat, twee zaken staan steeds centraal: connectie en beleving.

Dieter Covent en Julie De Jaeger dragen diversiteit hoog in het vaandel, en dat uit zich in de unieke aanpak van hun reisorganisatie. In deze video leer je hoe zijn hun visie over inclusief toerisme elke dag meer en meer weten toe te passen in de dagelijkse werking van Travitude.

 

Bekijk: From zero to LGBT hero

 

Over Travel Trends

Travel Trends is een community van ca. 400 marketeers en ondernemers uit de reissector. De afgelopen twee jaar informeren en inspireren we jullie aan de hand van trends en innovaties in toerisme.

Met concrete online marketing tips en business cases uit de sector probeert Frederik De Roo – reeds 10 jaar ervaren in marketing en travel – jullie organisatie meer en beter te presteren online. In deze video leer je welke online marketing strategieën je dit jaar zeker moet implementeren.