Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Dankzij Travel Trends blijf je up-to-date over de meest recente ontwikkelingen rond toerisme en marketing. Met véél goesting gaan we elke dag voor honderden professionals uit de reissector op zoek naar interessante artikels en trends.

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang een tweetal keer per maand enkele nieuwtjes waar je als toerisme expert van op de hoogte moet zijn.

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.”

Henry Mille

Vakantie is onze core business

Travel Trends is een initiatief van Frederik De Roo, ervaren in toerisme en marketing. Sinds 2012 mocht ik campagnes bedenken voor tientallen bedrijven en organisaties die actief zijn in de toeristische sector: reisagenten, bestemmingen, touroperators, airlines, hotels, …

Als general manager van Travelmedia mocht ik een fantastisch team leiden, mediatitels zoals Goodbye magazine lanceren in de markt en jaarlijks congressen organiseren voor ruim 300 travel professionals.

Met Travel Trends is het mijn ambitie om experts te inspireren en up-to-date te houden over de meest recente ontwikkeling in de mooiste sector van allemaal: toerisme”.

Behalve de Travel Trends blog bieden we ook marketing diensten aan bedrijven en organisaties uit de travel sector. Van strategie tot hands-on ondersteuning bij jouw marketing campagne: wij kunnen jou helpen om meer meer en beter te presteren.

Vragen rond marketing en toerisme?

Feel free to reach out als het over marketing, travel of eender welk ondernemend idee gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier: