Over Travel Trends

Blijf up-to-date

Dankzij Travel Trends blijf je up-to-date over de meest recente ontwikkelingen rond toerisme en marketing. Met véél goesting gaan we elke dag voor honderden professionals uit de reissector op zoek naar interessante artikels en trends. Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een vijftal nieuwtjes waar je als toerisme expert van op de hoogte moet zijn.

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.”

Henry Mille
Travel Trends

Frederik is expert in toerisme en marketing: “De afgelopen acht jaar mocht ik campagnes bedenken voor tientallen bedrijven en organisaties die actief zijn in de toeristische sector: bestemmingen, touroperators, reisagenten, airlines, hotels, … Als general manager van Travelmedia mocht ik een fantastisch team leiden, mediatitels zoals Goodbye magazine beheren en congressen organiseren voor ruim 250 travel professionals. Met Travel Trends is het mijn ambitie om experts te inspireren en up-to-date te houden over de meest recente ontwikkelingen in toerisme”.

Een initiatief van Frederik De Roo

Vragen rond marketing en toerisme?

Feel free to reach out als het over marketing, travel of eender welk ondernemend idee gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier: