Categorieën
Blog

Virgin Atlantic lanceert ASMR video (van 60′)

Mis je het gevoel om met het vliegtuig te reizen? Virgin Atlantic komt met een creatieve oplossing en lanceert een ASMR video van niet minder dan 60 minuten. Wij delen de korte trailer van 3 minuten. Liefhebbers kunnen hier de full version volgen.

Sound triggers memory. Put your headphones on, sit back, relax and dream of where we will be flying you next. We’ve all missed flying to our favourite destinations. Using ASMR techniques we have captured the sights and sounds we love most when travelling. Swap lockdown sounds for the sounds of the sky this summer.

ASMR is kort voor ‘autonomous sensory meridian response’. Ben jij bij de 20% mensen die gevoelig zijn voor ASMR, dan krijg je een fijn gevoel van bepaalde geluiden, beelden of aanrakingen. Dat kan de regen zijn die op het dak tikt, bijvoorbeeld, potlood op papier, of iemand die je haren kamt.

Een uitermate creatieve virtuele reiservaring als je het ons vraagt! De aankondiging van de piloot, de wielen van de trolley met drank, het vastklikken van de gordel, … Virgin Atlantic doet ons beseffen wat we allemaal missen. Sit back, relax en droom ook even weg van jouw volgende vliegvakantie.

Elke week een overzicht van de laatste Travel Trends? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *